«Quarantena» de Petros Márkaris

«Quarantena» de Petros MárkarisAutor: Petros Márkaris

Número de Páginas: 224

Género: Novela literaria

Leer Descargar

Sinopsis del libro «Quarantena» de Petros Márkaris

La pandèmia pel coronavirus ho ha trastocat tot: ha modificat hàbits, ha exasperat estats d’ànim i ha dificultat encara més la vida dels desfavorits. També ha afectat el comissari Kharitos, que torna a investigar en dos dels relats que componen aquest volum; quan el confinin per un contacte positiu estret, haurà de bregar amb assassins, amb la informàtica (per investigar sense sortir de casa)… i amb la seva dona, l’Adrianí, que sembla que se’n surt de tot més bé que ell. Tot i això, la situació s’ha acarnissat en particular amb els més vulnerables: a ells els dedica Màrkaris relats inoblidables, com el protagonitzat pels rodamons Plató, Sòcrates i Pèricles, o per dos sensesostre que només troben solidaritat entre altres desfavorits. Una història de rivalitat entre un restaurant grec i un altre turc a Alemanya obre les portes a l’esperança, que contrasta amb el terror dels que veuen naufragar els seus negocis després de dècades d’esforços. Els relats es tanquen amb una entranyable rememoració de l’illa de Khalki, on va créixer Petros Màrkaris.


En nuestra biblioteca en línea el-libros encontrará libros, poemas, poemas, novelas, cuentos de hadas y obras de otros géneros de autores famosos de todo el mundo, modernos y aquellos que nos dejaron un tesoro oculto de sus mejores creaciones en el pasado. .

Puedes descargar la versión completa del libro «Quarantena» de Petros Márkaris gratis, sin registro y sms (sms), eligiendo el formato apropiado, como fb2, txt, rtf, epub, pdf, mobi en español en un libro electrónico, en un teléfono Android (android), iPhone, PC (computadora), iPad. También puedes escuchar audiolibros (mp3).

Antes de descargar, puedes leer reseñas y anotaciones, así como reseñas de quienes ya leyeron el libro en español. Las citas merecen una atención especial: son frases que lo ayudarán a comprender mejor el resumen del libro, así como a revelar los personajes de los personajes e indicar la idea principal de la historia.

Descargar gratis libro en español «Quarantena» de Petros Márkaris

PDF

Leer Libros

DEJA UN COMENTARIO